Flashmob Caecilia

Op zaterdag 28 mei werden inwoners van Veenendaal op verschillende plekken verrast met een kort optreden van de jeugd van harmonie Caecilia.

flashmob

In het kader van de jaarlijkse jeugddag werd op vijf locaties in Veenendaal een flashmob uitgevoerd. De jeugd liet tussen het winkelende publiek het nummer ‘Uptown Funk’ horen. De optredens waren onder andere in de Jumbo op het Slotemaker de Bruïneplein en onder de Bernard van Kreelpoort. De reacties vanuit het publiek en de deelnemers waren zeer positief.

Heeft u deze optredens gemist? U bent van harte welkom op onze zomerconcerten op 3 en 8 juni op de markt (vanaf 19.30 uur).

Zomerconcerten harmonie Caecilia

Harmonie Caecilia sluit haar seizoen af met twee zomerconcerten.

Op vrijdag 3 juni kunt u vanaf 19.30 uur op de markt in Veenendaal genieten van een gevarieerd programma van het harmonie orkest. Onder leiding van Anton Weeren promoveerde het orkest dit seizoen naar de eerste divisie; de hoogste afdeling op amateur niveau.

Woensdagavond 8 juni (vanaf 19.30 uur) is harmonie Caecilia te gast bij het Cultureel Café bij brasserie de Plantage aan de markt. Op deze avond geven de slagwerkgroep en het harmonie orkest een optreden.

Beide optredens zijn gratis toegankelijk.

Vacatures in het harmonie orkest

Het harmonie orkest is op sommige punten overcompleet, maar in andere secties hebben we hard nieuwe muzikanten nodig! Ken je iemand of ben je iemand die een van de volgende instrumenten speelt en wil je graag bij ons orkest komen spelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze secretaris. Of kom een keer langs op woensdagavond tijdens de repetitie (start 19:30) om te luisteren of gewoon mee te spelen.

Wij hebben de volgende instrumenten nodig:

Hobo
Momenteel hebben we helaas niemand die hobo speelt! We zoeken dus liefst 2 mensen die hobo spelen. Qua niveau zoeken we mensen die HaFaBra diploma B of hoger hebben.

Klarinet
We hebben al een behoorlijke klarinet sectie, maar we kunnen altijd versterking gebruiken! We zoeken momenteel mensen die 2e of 3e klarinet willen spelen.

Fagot
We hebben helaas geen enkele fagot in het orkest, dus ook hier zouden we erg blij zijn met versterking.

Hoorn
We hebben momenteel één hoornist in het orkest en hij zou graag wat versterking naast zich hebben.

Het adres van ons verenigingsgebouw is:
Hovystraat 21
3904 DZ
Veenendaal

Onze secretaris is te bereiken via de mail (secretaris@caecilia-veenendaal.nl) of via telefoon (06-20035557).

Je kunt ook dit formulier invullen.