Openbare repetitie op 13 en 14 maart

Bespeel je een instrument? Kom dan eens meespelen met Harmonie Caecilia! De Veenendaalse Harmonie Caecilia organiseert op dinsdag 13 en woensdag 14 maart openbare repetities in het verenigingsgebouw aan de Hovystraat in Veenendaal Zuid.

Jong, oud, beginner of gevorderd. Caecilia nodigt muzikanten uit mee te spelen tijdens de repetities van het jeugdorkest, het orkest of de malletband. Voor alle onderdelen van onze vereniging zijn wij op zoek naar nieuwe leden.

Misschien bespeel je nog geen instrument maar overweeg je dit te gaan doen? Of wil je gewoon eens komen kijken bij Caecilia? Je bent van harte welkom op de open repetities van de vereniging. En proef de sfeer en het plezier om samen muziek te maken!

Je kunt kiezen uit heel veel instrumenten. Zo kent het harmonieorkest instrumenten als trompet, klarinet en saxofoon. Maar we hebben natuurlijk ook een slagwerkgroep met instrumenten als xylofoon, trommel en vibrafoon. Je mag je eigen instrument meenemen. Maar als je geen instrument hebt is dat geen probleem. Dan krijg je van Caecilia een instrument om mee te spelen tijdens de repetitie.

De open repetitie van de malletband (slagwerkgroep) is op dinsdagavond 13 maart en begint om 19.30 uur.

De open repetitie van het leerlingenorkest is op woensdag 14 maart om 18.30 uur waarna het harmonieorkest om 19.30 uur begint met de repetitie.

Voelt u zich aangesproken? Kom dan naar de openbare repetitie! Iedereen mag meespelen, maar alleen komen kijken mag ook. Ons adres is Hovystraat 21(achter de Klaas Katerstraat in Veenendaal-Zuid).

Kom je meespelen dan graag even van tevoren opgeven bij Marjan Lenderink: jeugdcoordinator@caecilia-veenendaal.nl