Sponsors Christmas Celebration

Wij houden van muziek. Muziek ontspant en geeft nieuwe energie. Wij –de muzikanten van Caecilia– ervaren ook nog eens dat het geweldig is om onderdeel te mogen zijn van een groot Harmonieorkest.  

Muziek verbindt. En wij zien graag dat zoveel mogelijk mensen daarvan kunnen genieten!

Helaas heeft niet iedereen de financiële middelen om concerten te bezoeken. Wij willen voor onze Christmas Celebration graag 300 Veenendalers uitnodigen, zodat ze wél een keer een fijne avond uit kunnen gaan. Wij zouden het geweldig vinden als u ons wilt helpen om dit mogelijk te maken! Dat kan via sponsortickets.

De sponsortickets zullen via de Voedselbank en Veens Welzijn op de juiste plekken terechtkomen.

Optie 1: U Geeft  € 87,50 5 tickets voor voedselbank/ Veens WelzijnU krijgt: een vermelding in de bedankadvertentie in de Rijnpost;

Optie 2: U Geeft  € 175   10 tickets voor voedselbank/ Veens WelzijnU krijgt: een vermelding in de bedankadvertentie in de Rijnpost; Uw naam (bedrijf) wordt vermeld op social media en 2 toegangskaarten.
Optie 3: U Geeft  € 262,50 15 tickets voor voedselbank/ Veens WelzijnU krijgt: uw naam (bedrijf) wordt vermeld op het scherm voorafgaand aan de Christmas Celebration; Uw naam (bedrijf) wordt vermeld op social media een vermelding in de bedankadvertentie in de Rijnpost; en 2 toegangskaarten.
Optie 4: U Geeft  € 350 20 tickets voor voedselbank/ Veens Welzijn
U krijgt: uw naam (bedrijf) wordt vermeld op het scherm voorafgaand aan de Christmas Celebration; Uw naam (bedrijf) wordt vermeld op social media een vermelding in de bedankadvertentie in de Rijnpost; en 4 toegangskaarten.
Optie 5: U Geeft  € 525 30 tickets voor voedselbank/ Veens Welzijn
U krijgt: uw naam (bedrijf) wordt vermeld op het scherm voorafgaand aan de Christmas Celebration; Uw naam (bedrijf) wordt vermeld op social media uw naam (bedrijf) wordt genoemd door de presentatrice; een vermelding in de bedankadvertentie in de Rijnpost; en 4 toegangskaarten en korting op een optreden van de Blaaskapel Caecilia Veenendaal (BCV) op locatie, datum en locatie in overleg.
Optie 6: U Geeft  € 700 40 tickets voor voedselbank/ Veens Welzijn
U krijgt: uw naam (bedrijf) wordt vermeld op het scherm voorafgaand aan de Christmas Celebration; Uw naam (bedrijf) wordt vermeld op social media uw naam (bedrijf) wordt genoemd door de presentatrice; een vermelding in de bedankadvertentie in de Rijnpost; en 6 toegangskaarten. en korting op een optreden van de Blaaskapel Caecilia Veenendaal (BCV) op locatie, datum en locatie in overleg.U kunt ook e-mailen naar  sponsor@caecilia-veenendaal.nl