Top resultaat Veenendaalse Harmonie Caecilia tijdens concertwedstrijden in Zaandam!

Op zaterdag 14 november heeft de Veenendaalse Harmonie Caecilia een geweldig resultaat behaald tijdens het concertconcours in Zaandam!

Het orkest kwam uit in de tweede divisie.
Onder leiding van dirigent Anton Weeren speelde het orkest 2 composities. De jury was zeer onder de indruk van de wijze waarop de werken door het orkest werden uitgevoerd.

Voor het verplichte werk Elements of Nature van Hermann Pallhuber beoordeelde de jury de uitvoering met een score van 90,17 punten!
Het keuzewerk First Suite in Es van Gustav Holst werd door de jury gewaardeerd met een score van maar liefst 91,67 punten!

Het eindresultaat is dan ook de gigantische score van 90,92 punten waarmee het orkest eveneens het hoogste aantal punten van de hele dag binnenhaalde!

Door dit resultaat promoveerde de Veenendaalse Harmonie Caecilia naar de eerste divisie. In de amateur muziekwereld is dit de hoogste afdeling waarin men kan uitkomen.

In de lange historie van de Veenendaalse Harmonie Caecilia, opgericht in 1904, is nooit eerder zo’n hoge score behaald tijdens concertwedstrijden!

Wilt u ook eens kennismaken met dit geweldige orkest noteer dan alvast in uw agenda 12 maart 2016! Dan kunt u in De Basiliek te Veenendaal genieten van een geweldig Voorjaarsconcert!
caecilia_concours_zaandam_2015