Voorjaarsconcert

Op zaterdag 12 maart organiseert Veenendaalse Harmonie Caecilia Veenendaal haar traditionele voorjaarsconcert. Dit jaar voor het eerst in de Basiliek in Veenendaal, wees welkom!

Caecilia heeft een zeer gevarieerde en vernieuwende programmering, waarbij muzikale experimenten niet worden geschuwd. Hiermee vervult Caecilia een belangrijke voortrekkersrol in de regio.

Onderdeel van het programma van dit voorjaarsconcert is net als bij de vorige twee voorjaarsconcerten weer de AMV-jeugd, met een leuk optreden onder leiding van AMV docente Maaike Boussier. De AMV-opleiding van Caecilia wordt gevolgd door kinderen in de leeftijd van 8 tot 11 jaar. Zij hebben eerst een aantal oriënterende muzieklessen gekregen op één van de Veenendaalse basisscholen en van daaruit volgen zij de AMV lessen. Het doel is om deze kinderen enthousiast te maken in het muziek maken en lid te laten worden van Caecilia.

Het leerlingenorkest, de kweekvijver voor het “grote werk” zal vervolgens onder leiding van een echte dirigent ook laten horen dat er nog voldoende talent op de bank zit om in te stromen.

Als belangrijk onderdeel van Harmonie Caecilia gaat ook de Malletband een optreden verzorgen. De ritmesectie van de vereniging is onmisbaar bij alle buitenoptredens, maar ook deze avond zullen de slagwerkers u verrassen!

Bestel nu uw kaarten hier!

poster_12-03-2016