Muziekles

Slagwerk / Opleiding | Stedelijke Muziekvereniging Huissen

Bij Caecilia kan je muziekles krijgen op blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten.

Slagwerk
De slagwerklessen zijn op dinsdagmiddag in ons eigen gebouw aan de Hovystraat en worden gegeven door Rob van Plateringen, dit is ook de dirigent van de slagwerkgroep.  Je leert tijdens de slagwerk les natuurlijk drummen, maar je maakt ook kennis met alle andere slagwerkinstrumenten. Slagwerk les is dus heel gevarieerd! Na het behalen van het B-diploma kan je zowel in de slagwerkgroep als het orkest meespelen.

Blaasinstrumenten
De lessen voor de verschillende blaasinstrumenten worden gegeven op de muziekschool de Muzen. Voor de meeste blaasinstrumenten kan je met een B-diploma doorstromen naar het orkest. Voor fluit en hobo heb je een C-diploma nodig.

Kosten muziekles
Wekelijkse muziekles van 30 minuten kost €465 per jaar (t/m 20 jaar). Daarnaast betaal je per jaar €168 contributie (t/m 18 jaar). In totaal is dit dus €633 per jaar.

Indien je geen eigen instrument hebt, kan je die van Caecilia huren. Voor de huur en het onderhoud van het instrument betaal je €5 per maand. Ook slagwerkleerlingen betalen deze huur.

Muziekles is niet alleen voor kinderen leuk, ook op latere leeftijd kan je een instrument leren, of weer oppakken van vroeger. Vanaf de leeftijd van 20 jaar gelden andere tarieven.
Daarnaast zijn er – indien het niveau voldoende is – ook andere les vormen mogelijk (bijvoorbeeld 20 minuten , tweewekelijks of een strippenkaart). Informeer voor deze tarieven bij de penningmeester via penningmeester@caecilia-veenendaal.nl 

Aanmelden?
Wil je je opgeven voor muziekles of wil je meer informatie? Neem dan contact op met
Chris Bouman via chris.bouman@ziggo.nl