Muziekles / AMV

Muziekles

Sinds schooljaar 2014-2015 verzorgen wij muzieklessen. Na het verzorgen van het scholenproject, AMV en opstapcursussen hebben we het voor elkaar gekregen om kinderen bij ons muziekles te laten volgen. Wat houdt dit in?

Uw kind wordt lid van onze vereniging, neemt daarbij muziekles en kan deelnemen aan activiteiten binnen de vereniging. De kosten zijn als volgt:

  • Lidmaatschap van een jeugdlid is 12 euro per maand
  • Muziekles bij Caecilia kost 450 euro per jaar voor 35 lessen van een half uur. Echter vanwege het lidmaatschap worden de contributiekosten tijdens de lesmaanden eraf gehaald. Dus betaalt u voor de lessen 330 euro.
  • Als uw kind geen eigen instrument heeft, dan krijgt uw kind deze van de vereniging. Wij brengen slechts 2 euro per maand in rekening voor onderhoudskosten.

Wij streven ernaar om uw kind snel op niveau te krijgen, zodat hij/zij ook snel bij ons leerlingenorkest kan meespelen. Dit is weer een verdere verrijking van de muzikale ontwikkeling van uw kind.

Vul dit formulier in en wordt lid!

AMV

Sinds het schooljaar 2013-2014 organiseren wij AMV lessen. Het eerste jaar mochten we 40 kinderen verwelkomen en het afgelopen jaar zelfs 50 kinderen! Vanwege het succes gaat we ook in het jaar 2016 verder.

We starten heb schooljaar altijd eerst met het scholenproject “Muziek maken maakt slimmer!”. We hopen daaruit op voldoende aanmeldingen uit dit scholenproject zoals ook afgelopen jaren. Het scholenproject loopt na de zomervakantie tot de herfstvakantie.

Na de herfstvakantie starten de AMV lessen. De AMV lessen worden gegeven aan kinderen in de groepen 4 en 5. Uitzonderingen zijn mogelijk, maar worden individueel getoetst. Kinderen die niet deelnamen aan het scholenproject kunnen ook gewoon deelnemen.

De AMV lessen worden op de donderdag vanaf 16:00 gegeven. De groepjes zijn maximaal 10 kinderen groot, waardoor er individuele aandacht is voor ieder kind. Er zijn maximaal 4 groepen dit jaar. Wees er snel bij want vol = vol.

Wilt u uw kind opgeven? Dat kan! Stuur een e-mail naar de jeugdcoordinatoren (jeugdcoordinator@caecilia-veenendaal.nl) o.v.v AMV. Vermeld in de e-mail uw naam en naam van het kind, leeftijd, telefoonnummer en e-mail adres, zodat wij met u contact op kunnen nemen.

amv