Donateur / gift

Wilt u onze muziekvereniging ondersteunen? Als u donateur van ons wordt, betaalt u jaarlijks een bedrag naar keuze. Donateursgeld komt altijd goed terecht. We gebruiken dit bijvoorbeeld voor de organisatie van concerten en voor het financieren van de jeugdopleiding. 

We zien onze donateurs ook graag in de concertzaal terug. Daarom nodigen we onze donateurs ieder jaar uit onze concerten te bezoeken.

In 2024 hebben we als doel veel nieuwe donateurs te werven. De werving starten we met een vroege-vogel actie: alle donateurs die zich vóór 28 december 2023 aanmelden, ontvangen als dank 2 gratis tompoucen tijdens de oliebollenactie.  Na aanmelding en betaling van uw donateursschap, neemt de penningmeester contact met u op over deze actie.

Wanneer u donateur wilt worden, kunt u contact opnemen met onze penningmeester.

Een andere mogelijkheid is dat u via onderstaand formulier uw eerste bijdrage overmaakt met iDeal. De penningmeester zal naar aanleiding van de aanmelding contact met u opnemen.

Eenmalige giften zijn uiteraard ook van harte welkom!Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw gift over te maken. Dit kan naar Veenendaalse Harmonie Caecilia ; NL48 RABO 0116 484551