Wintershow Caecilia groot succes

Op zaterdag 15 december genoten bijna 1000 bezoekers van de twee wintershows in de Basiliek. De basiliek stroomde zaterdagmiddag vol met kleine Anna’s , Elsa’s en zelfs een paar kleine Olaf sneeuwpoppen! Voor een volle zaal speelde de Veenendaalse Harmonie Caecilia debekende nummers uit de film Frozen. De kleine fans zaten met open monden te luisteren en bij het nummer ‘Laat het los’ stonden er ineens heel wat kleine Elsa’s rondom het podium mee te zingen met de grote Elsa (gezongen doorCharlotte van der Plas). Naast dit bekendste nummer kwamen ook kleine Anna (Nienke Siezenga) en grote Anna (Margot Baars) aan bod met ‘Zullen wij een sneeuwpopmaken’ en sneeuwpop Olaf  (Jary Sluijter) zong het vrolijke nummer ‘Zomer’.

Het tweede deel van de show stond in het teken van een andere winterse film: the Snowman. Deze kinderfilm uit 1982 werd op groot scherm vertoond.  Het jonge publiek zatweer met open mond te kijken en te luisteren. Hoewel de film al heel oud is, viel de film zeker in de smaak. De prachtige muziek, de uitleg van verteller Bert Groothedde en het nummer ‘Walking in the Air’  zorgden voor eenmooi spektakel.

Na een uur vol muziek en zang stond er al snel een lange rij in de foyer voor een foto met Anna, Elsa en Olaf. Geduldig bleven de kleine fans wachten tot ze een knuffel aan hun idool konden geven.

Ook de avondshow werd goed bezocht. Ook de volwassen bezoekers genoten zichtbaar van deze wintershow.

Wintershow met Anna en Elsa

Op zaterdag 15 december organiseert de Veenendaalse Harmonie Caecilia een winterconcert met het thema ‘Frozen en the Snowman’. Het concert brengt zowel jong als oud op een betoverende manier in contact met de sprookjesachtige muziek van Anna en Elsa, maar ook van ’the Snowman’ film (1982). De muziek is speciaal gemaakt voor een harmonieorkest.

Er wordt ook extra veel zorg besteedt aan de aankleding van de zaal. Hierbij zal het thema winter centraal staan. Er zal een poffertjes kraam zijn, de Frozen karakters zullen levensecht aanwezig zijn, zodat de kinderen daarmee op de foto kunnen. Zo wordt het speciaal voor hen een echt feest. Ook staan er diverse stands zodat jong en oud kan kennismaken met de muziekvereniging, haar instrumenten en het muziekonderwijs.

Middagshow:

Pand open: 13.30 uur
Deur open: 14.00 uur
Start concert: 14.30 uur

Avondshow:

Pand open: 18.30 uur
Deur open: 19.00 uur
Start concert: 19.30 uur

Tickets bestelt u hier!