Jeugdorkest OPMAAT

Ben je lid van harmonie Caecilia, maar speel je nog niet in het grote orkest, of bespeel je één van onderstaande instrumenten en zou je graag samen met anderen muziek maken?

Schrijf je dan in voor OPMAAT, het nieuwe blaasorkest van De Muzen, in samenwerking met Harmonie Caecilia!

Schrijf je meteen in

OPMAAT wordt een orkest met de instrument-bezetting van een harmonieorkest. Dat bestaat uit de volgende instrumenten: klarinet, dwarsfluit, saxofoon, hobo, trompet, trombone, hoorn, tuba, fagot en slagwerk.

Onder leiding van Maurice Ditmer (een heuse dirigent!) leer je naar elkaar te luisteren, samen te spelen en er met z’n allen iets moois van te maken. 

De muziek die daarvoor wordt uitgekozen is afkomstig uit het hedendaags harmonie-orkestrepertoire en heeft voor elk wat wils te bieden; van bekende popliedjes tot licht-klassieke muziek en van alles daartussen. Als je zelf suggesties hebt voor een leuk stuk dan komt dit in overleg met de dirigent misschien ook wel op de lessenaar te staan! 

Ben je 8 jaar of ouder, heb je minimaal 1 jaar les en heel veel zin om samen met anderen muziek te maken, meld je dan snel aan!

Lesmoment en kosten

De 8 lessen worden 2-wekelijks op donderdag gegeven van 18.30 tot 19.30 uur en de lessen zijn op 16 maart, 23 maart, 6 april, 20 april, 11 mei, 25 mei, 8 juni en 22 juni. Deelname kost € 45,00 en is voor leden van Caecilia gratis (inschrijven is wel noodzakelijk).

Wil je eerst eens kennismaken, dan kan dat natuurlijk ook. Donderdag 16 maart ben je van harte welkom bij de proefles. Aanmelden hiervoor kan via info@demuzen.nl of via deze link.