Gestart: Jeugdorkest OPMAAT!

Samen met Muziekschool de Muzen gaat Caecilia Veenendaal een nieuw Jeugdorkest starten. OPMAAT wordt een orkest met de instrument-bezetting van een harmonieorkest. Dat bestaat uit de volgende instrumenten: klarinet, dwarsfluit, saxofoon, hobo, trompet, trombone, hoorn, tuba, fagot en slagwerk. Speel je één van deze instrumenten en zou je graag samen met anderen muziek maken? Schrijf je dan hier in voor OPMAAT, het nieuwe blaasorkest van De Muzen, in samenwerking met Harmonie Caecilia.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport

Clubsupport

We zijn erg blij met een eigen verenigingsgebouw; maar helaas is dit wel verouderd. Afgelopen jaar zijn we al begonnen met het verduurzamen; we willen deze lijn voortzetten en ook nog verder uitbreiden naar verbetering in geluidsisolatie. Voor komend jaar is dit een belangrijk investeringsdoel. Een extra gift van de Rabobank kan hierbij helpen. Stemmen en lid worden kan gewoon in de Rabo App, of op raboclubsupport.nl

Je kan alleen stemmen als je ook echt lid bent van de Rabobank, dit is dus anders dan alleen een rekening.

13 september: Eerste Culturele Café met Harmonie Caecilia

Afbeelding

Woensdag 13 september gaat het Cultureel Café Veenendaal van start met het nieuwe café-seizoen 2023-2024 met een optreden van harmonie Caecilia. Met een concert van het meer dan een eeuw oude Veenendaalse muziekgezelschap vindt de aftrap plaats van een jaar lang kunst en cultuur van eigen bodem in café The Circle aan de Tuinstraat. 

Lees verder op derijnpost.nl