Missa Musica

Op 30 november is er een mooie samenwerking tussen de Veenendaalse Harmonie Caecilia en de Christelijke Oratorium Vereniging Veenendaal (COV). Tijdens deze avond kunt u onder andere genieten van de missen Missa Brevis en The Armed Man. Kaarten zijn hier te koop.

115 jaar Caecilia

Op 4 oktober is de Veenendaalse Harmonie Caecilia jarig. Dit jaar bestaat de vereniging 115 jaar. Ondanks de hoge leeftijd is de vereniging nog springlevend, dit bewijst het feestelijke jaar vol activiteiten.

Voor de eerste grote activiteit zijn de voorbereidingen in volle gang. Een al lang gewenste samenwerking komt tot stand op zaterdag 30 november in de Petrakerk. Deze avond werken het harmonieorkest en de COV samen in ‘Missa Musica’.  Het koor en orkest zullen onder andere de Missa Brevis, the Armed Man en I shall love but thee vertolken. Kaarten voor deze mooie samenwerking zijn via de sites van de verenigingen te bestellen.

Op 14 maart zal het jubileumfeest plaatsvinden. Op deze dag wil de Veenendaalse Harmonie Caecilia haar verjaardag met leden én oud-leden vieren. Overdag is er een repetitie voor dit speciale gelegenheidsorkest met ’s avonds een afsluitend concert en feest. Bent of kent u een oud-lid? U kunt zich vast melden via jubileumcommissiecaecilia@gmail.com, zodat u een uitnodiging voor dit evenement ontvangt.

Op 30 mei geeft de harmonie een groot concert in de Basiliek met Dennis. In de afgelopen jaren heeft Caecilia met verschillende grote artiesten mogen werken. We zijn dan ook erg blij dat we dit jaar samen met de winnaar van the Voice of Holland optreden. Dennis is onder andere groot fan van Frank Sinatra, Michael Bublé en Robbie Williams. Heeft u genoten van Dennis in the Voice? Kom dan zeker naar de Basiliek voor deze beleving!